Partnership voorop

Alles start bij een idee, schets of prototype waar onze interne afdelingen sales, calculatie en engineering zich samen over buigen. Wij denken niet enkel met je mee, maar helpen echt bij het ontwerpen van jouw gebogen onderdeel. Vloeiende curves, organische vormen en geschikte materialen: we komen samen tot interessante opportuniteiten voor jouw product. Want op het einde van de rit wil je een mooi, technisch correct, volledig en vooral een kosteneffectief eindproduct in de markt zetten.

familie 4 generaties

Gebaseerd op ervaring van 4 generaties

Breng je idee samen met ons team tot leven en kies voor kwaliteit en service op lange termijn.

Siemens nx software

High-end software en flexibiliteit

Met ons innovatieve softwarepakket zet je in op flexibiliteit in elke stap van het productieproces.

Box for shipping G-Desmet

Complete service

Na de wisselwerking in het ontwerpproces gaan wij met de grootste zorg aan de slag in ons atelier om jouw eindproduct perfect af te werken.

High-end software en technologieën maken het co-creatieproces compleet

Om jouw idee zo goed mogelijk in de praktijk te brengen, gebruiken wij het vooruitstrevende en slimme CAD/CAM-pakket: Siemens NX.  In deze software zijn reverse engineering, tooldesign, programmatie en simulatie de standaard. Wij beschikken ook over een uniek 3D-meetsysteem, waarmee we een verkort ontwikkelingstraject mogelijk maken. Omdat wij volledig parametrisch werken en in gesprek gaan met onze klanten, leveren wij enkel designs af die flexibel aanpasbaar zijn. Want die flexibiliteit biedt snelheid en efficiëntie in het volledige ontwerp- en productieproces.

Samen jouw idee vormgeven?