Dykmayer

Adhering Hardware with Specialized Adhesives:

 

1. Bevestigen van Hardware met Specifieke Lijmen:

In de wereld van viltbevestiging is het gebruik van specifieke lijmen een vaardigheid op zich. Ontdek hoe onze ambachtslieden hardware zorgvuldig aan zowel metalen als houten oppervlakken bevestigen met zorgvuldig gekozen lijmen. Ontdek de geheimen achter een robuuste, duurzame hechting die de tand des tijds doorstaat.

Inserting Threaded Inserts into Felt

 

2. Het Inbrengen van Inslagmoeren in Vilt:

Een innovatieve benadering die precisie vereist. Leer hoe we inslagmoeren in vilt inbrengen door het materiaal zorgvuldig te persen. Verken de techniek achter het creëren van uitsparingen in geperst vilt en hoe we vervolgens met vakmanschap inslagmoeren aanbrengen voor een stevige en betrouwbare bevestiging.

Traditional Drilling for Fastening

 

3. Traditioneel Boren voor Bevestiging:

 

Soms blijft de oude methode de beste. Verdwaal in de tijdloze kunst van het boren van gaten om hardware stevig aan vilt te bevestigen. Ontdek hoe deze methode, hoewel klassiek, nog steeds relevant is en in welke situaties het de beste keuze is voor een solide bevestiging.

 

Conclusie:

Bij G-Desmet omarmen we diversiteit als het gaat om het bevestigen van hardware aan vilt. Of het nu gaat om het gebruik van specifieke lijmen, het inbrengen van inslagmoeren, of de traditionele boormethode, elke aanpak heeft zijn eigen unieke voordelen. We hopen dat deze blog inzicht biedt in onze expertise en je inspireert bij het kiezen van de beste methode voor jouw project.