Massive wood Chair

Bedreven vormgevers

G. Desmet zet jouw idee met de nodige knowhow, passie en trots om in de praktijk. Onze collega’s zijn bedreven vormgevers met een grote voorliefde en respect voor het product. Het buigen van multiplex, vilt en massief hout is een complex proces waar we graag samen met onze klanten over nadenken. Kortom, wij zijn de partner bij uitstek voor producenten en designers die hun uitdagende projecten in de praktijk willen brengen.

Innovatieve en unieke werkwijze

Door in te zetten op een vooruitstrevende en slimme software, verloopt het ontwerp- en productieproces flexibel, snel en efficiënt. Dankzij onze jarenlange ervaring met massief hout, multiplex en vilt, ontwikkelen wij zelf onze mallen en CNC-kalibers om jouw gebogen onderdelen mee vorm te geven. Unieke en creatieve afwerkingen zijn daar keer op keer het resultaat van.

biodegradeerbaar vilt

Ecologische materialen

Wij kiezen bewust voor duurzame en vooruitstrevende materialen wanneer we aan de slag gaan met jouw product. Het hout dat wij verwerken is deels FSC-gecertificeerd, we gebruiken gerecycleerd vilt en gaan zelfs een stapje verder met een biodegradeerbaar alternatief PrimaLoft® Bio™. Ook afval wordt zo veel als mogelijk vermeden en zelfs hergebruikt, waardoor wij ook actief bijdragen aan een groene planeet.

Samen jouw idee vormgeven?